2022-04-04 07:40:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ma az Oroszlán szülötte igazán tele van tetterővel és motivációval

Napi horoszkóp április 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Mars helyzete könnyű és zökkenőmentes hétkezdést ígér, de legyél éber, nehogy letérj a helyes irányról! Legyen különösen figyelmes, ha a munkádról van szó, ne hibázz, mert most minden adott ahhoz, hogy tökéleteset alkoss!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma bizony egy csomó ötleted támad. Bízz magadban, és próbálj ki valami újat! Amit mások csinálnak, az nem túlságosan érdekel, most inkább arra vágysz, hogy megmutathasd a saját értékeidet. Hozd a világ tudtára, ki is vagy valójában!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma valami nagyon kellemes meglepetésben lesz részed, a boldogság valamilyen formában eljön hozzád! Lehet ez egy gesztus egy szerettedtől, vagy egy valódi csoda, amit megélsz és tapasztalsz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Mars és a Hold fényszöge feszültséget okozhat neked a mai napon. Az a gond, hogy az indulataidat nem kifelé vezeted, hanem befelé, ez pedig frusztrációt jelent. Mondd ki, amit gondolsz, ami bánt! Ettől szó szerint megkönnyebbülsz majd.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma az Oroszlán szülötte igazán tele van tetterővel és motivációval! Erősek a kommunikációs igényeid: találkozz a barátaiddal, beszélgess minél többet a kollégáiddal. Fontos dolog juthat így a tudomásodra.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma sokan azt hiszik, hogy nem kell teljesen komolyan venniük téged, és ez egyáltalán nem tetszik neked. Ne aggódj: mivel a Szaturnusz egyértelműen a te oldaladon van, biztosan megállod majd a helyed.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Mars és a Hold fényszöge miatt nyugtalan nap várható. Legyél rugalmas, ne kösd magad az elhatározásaidhoz, akkor sokkal könnyebb dolgod lesz. Legyél türelmes másokkal is: nem mindent gondolnak úgy, ahogy az első pillanatban látszik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Életed ma friss szelet kap, ám egyelőre még nem lehet felhőtlen az örömöd, hiszen ma még olyan dolgokkal kell foglalkoznod, amiket mások várnak el tőled: kitartás, ez hamarosan másképp lesz!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma valahogy pontosan tudod, mik az életben az igazán fontos dolgok. Például amikor találkozol valakivel, és úgy érzed, igazán közel tudtok kerülni egymás lelkéhez. Ma részed lesz ebben az élményben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Munkahelyeden ügyelned kell a stílusodra: nem engedheted meg magadnak, hogy számonkérő, vagy követelődző legyél, mert azt mások sérelmezni fogják. Vedd elő a természetednek kedvesebbik oldalát!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az a személy, aki korábban csalódást okozott neked, jóvá akarja tenni hibáját. Ezt igyekezz értékelni, és megbocsájtani neki. Neked is könnyebb a lelked, ha mindenki felé békét érezhetsz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Párod, ha jobban utána gondolsz, mostanában igencsak önzően viselkedik veled. Ezt nem kellene hagynod! Magyarázd el neki, mi a gond, mert valószínűleg észre sem veszi, csak bele van kényelmesedve a kapcsolatba, együttélésbe.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: